NATUURGENEESKUNDE

GASTENBOEK

Geachte bezoeker,

Graag voeg ik uw testimonia toe aan mijn gastenboek!

Met vriendelijke groet, Annette MoolenaarJeanette schreef:
juni 9, 2022 om 5:47 am 
Ik kijk met heel veel blijdschap terug naar de healing die ik heb gehad met Annet. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar ik kan oprecht zeggen dat ik na 1 healings sessie eindelijk dichter bij mijn ware zelf sta, waardoor ik ook andere keuzes kan maken in mijn leven en daar ben ik ontzettend dankbaar voor!

Daarnaast heb ik ook nog een massage cursus bij Annet mogen volgen die ontzettend waardevol is geweest!

Annet voert haar werk uit met heel veel liefde en dat voel je! Ik kom zeker vaker terug ❤

Ingrid schreef:
mei 11, 2021 om 6:32 am 
Met heel veel bewondering en respect voor de manier waarop jij mij begeleidde in het teruggaan naar vorige levens kijk ik terug naar een stuk healing waar ik niets van af wist, maar wat de puzzel in mijn leven compleet maakte.
Altijd al het gevoel gehad dat bepaalde gevoelens niet van mij waren in dit leven, maar toch aan mij kleefden.
Door het vertrouwen wat jij mij gaf, kon ik in rust terugkeren naar eerdere levens.
Na de sessies voelde ik mij rustig en ontspannen. Heel dankbaar hiervoor❤

Claudia schreef:

mei 10, 2021 om 3:46 pm 
Ik heb het genoegen gehad om al jaren verschillende sessies mogen te ervaren in jouw praktijk. Keer op keer waren het mooie ervaringen waar ik jou dankbaar voor ben. De meditaties hier op de site zijn ook mooi en rustgevend! Fijn dat je op deze manier mensen verder mag helpen in ieders proces❤


Simone schreef:
mei 11, 2021 om 16:18 pm
Wat een bijzondere ontmoeting. Ik kwam moe en leeg aan, en ging opgeladen en herboren de deur uit. Erg dankbaar hiervoor. Dit was niet voor 1 keer. Tot snel.
Groetjes SimoneCees Vlasblom  12-11-2017

Ik ben de afgelopen weken twee keer wezen prikken voor acupunctuur. Ik liep met een blessure in mijn boven arm, nekklachten en mijn tennisarm speelde weer op. Twee behandelingen verder en ik heb nagenoeg geen last meer. Annet bedankt weer en tot gauw. Cees.

Hanna Meering - 2016-11-29 17:01:36
Vandaag voor pijn in mijn re- knie acupunctuur gekregen van Annet is nagenoeg de pijn weg! Erg fijn . Bedankt Annet .
Groetjes Hanna.

Carla - donderdag 31 december 2015
Beste Annet,
Bedankt voor de alles wat ik van je heb mogen leren tijdens de massage cursus. Vooral de warmte en het enthousiasme waarmee jij je kennis met ons deelde vond ik heel bijzonder. En doordat er maar met 4 personen gewerkt wordt, is er veel aandacht voor iedereen. Een aanrader voor iedereen die echt goed wil leren masseren
Lieve groet, Carla.

Marjan - 2015-10-03 20:51:08
Mijn man en ik volgden samen de massage cursus van 4 avonden. Erg leuk en leerzaam. Een aanrader voor stellen om te leren masseren. En Annet is kundig, geduldig en lief! Dank, Marjan

Ruben - 2015-04-02 22:48:11
Beste lezer,
Ik heb de cursus Ontspanningsmassage gevolgd bij Annet. Doordat je in een klein groepje werkt, is er veel aandacht voor het aanleren van je skill's.  Annet is een zeer vriendelijke en kundige vrouw. Die mij naast het 'leren masseren' veel goede tips heeft gegeven voor mijn zieke vader en mijn eigen welzijn. Bedankt hiervoor en heel veel succes met alles.
Human care is een aanrader! Groet, Ruben

Jolanda - 2015-01-08 08:56:06
Beste Annet,
Heb onlangs de cursus massage bij je gevolgd. Was ontzettend leerzaam en ik heb mede dankzij je ervaring en rustige uitstraling zeer zeker interesse gekregen om er een vervolg aan te geven. Naast leerzaam was het ook nog eens gezellig en de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ook mijn medecursisten ertoe hebben bijgedragen dit tot een onvergetelijke ervaring te maken. Lieve groet, Jolanda. 

Rob Canters - woensdag 24 december 2014
Beste Annet,
Heel erg bedankt voor de fijne massage cursus van een paar weken geleden. Uit alles blijkt dat je een zeer ervaren vakvrouw bent en ik heb dan ook heel veel opgestoken. Jouw open houding zorgde er ook voor dat 4 onbekenden in een paar weken tot een gezellige en actief groepje uitgroeide waarbij drempels snel werden weggenomen.
Mijn dank,
M.v.g. Rob. 

Nathalie Lakin - 2014-06-02
Eind maart kwam ik bij je terecht met onderrug klachten. Acupunctuur was jouw advies en de behandeling was begonnen. Na een aantal behandelingen zijn mijn rugklachten verdwenen en ik kan weer sporten. Mede door jouw kundigheid heb ik de ladysrun van 10 km kunnen rennen. Ik ben je ontzettend dankbaar.
Na de acupunctuur zijn we verder gegaan met de massagebehandeling. Ik heb er ontzettend veel baat bij!!! Echt een aanrader. Ook een stukje ontspanning.
Dank je wel Annet voor je adviezen. Tot de volgende afspraak!!!
Nathalie

Linda Futa - donderdag 8 mei 2014
Dank je wel Annet,
Ik kwam bij jou via een vriendin, gelukkig kon ik direct terecht. Met klachten aan m'n bovenrug c.q. borst. Je acupunctuurbehandeling heeft mij erg goed gedaan ik ben het weekend in Engeland heel goed door gekomen.En ik kom snel terug voor het vervolg.Je bent een kundige behandelaar, en dat wil ik graag in je gastboek schrijven.Linda.

Jan - 2013-04-16                                                                           

Beste lezer, Twee weken terug had ik plotseling enorm veel last van mijn rug. Dit belemmerde me bij vrijwel alles wat ik deed, elke beweging deed pijn.
Omdat ik twee jaar geleden uitstekend door Annet geholpen bij andere klachten heb ik me opnieuw voor behandeling bij haar gemeld.
De eerste acupunctuur behandeling bracht al veel verlichting. Na de door Annet aanbevolen oefeningen een week te hebben gedaan en een tweede acupunctuur behandeling waren al mijn klachten verdwenen.
Ik ben hier vanzelfsprekend erg gelukkig mee, bedankt!

Maurits - 2012-11-21 
Beste lezer,
Ik ben langs geweest via de groupon voor de voetreflexmassage.
Een heerlijke ontspannen ruimte waar je goed kan genieten van de massage.
Naast de massage alleen weet deze vrouw je veel te vertellen over je lichaam en mogelijke kwalen. Alleen door het analyseren van de voeten. Erg knap! Daarnaast is ze ook bereid een stukje advies mee te geven naar aanleiding van wat ze heeft geconstateerd. Het was een erg leuke ervaring. Bedankt!

Robert en Shirley - 2011-06-28
Wij hebben met Annet een meditatie cursus gedaan. Het was behalve heel leerzaam en prettig, ook nog eens heel gezellig. We hebben veel geleerd van de cursus over positieve en negatieve energieën en over onze chakra,s. Door de cursus zijn we op de goede weg gekomen om te kunnen mediteren en thuis gaan we hier nu zelfstandig mee aan de slag. Wat ook heel goed lukt.
 Annet heeft een liefdevolle persoonlijkheid en we voelen ons gelijk op ons gemak. De meditatie cursus is echt een aanrader!  Robert en Shirley

Arend van der Lee - 2010-12-01 
Beste Lezer,
Anderhalf jaar geleden ben ik tijdens mijn vakantie opgenomen in een ziekenhuis in Nederland. Mijn voorgeschiedenis: veel klachten rond knie, rug en heup vanaf 1980. Diagnose in 1992: volledig versleten rechterheup. Geopereerd in 2004.
Klachten op het moment van opname in het ziekenhuis: uitval van de functie van het rechterbeen en veel pijn. Na een week ben ik naar huis gestuurd. Stand van zaken op dat moment: geen heldere diagnose, veel pijnstillers (morfine variant), veel pijn en geen vooruitgang. Dus thuis gekomen: huisarts, fysiotherapeut en afspraken met specialisten (voor over enkele weken, ik was niet urgent genoeg). Na ruim vier weken nog geen enkele vooruitgang geconstateerd te hebben, heeft mijn homeopaat me geadviseert om naar een acupuncturist te gaan. Dan volgt de verbazing. Binnen een dag volgt een heldere diagnose. Op die zelfde dag wordt de pijn verminderd. Ik kreeg het uitdrukkelijk verzoek mee om zo min mogelijk medicijnen/pijnstillers te slikken. Die zaten mijn genezingsproces in de weg!! (Zij kan je haarfijn uitleggen, waarom dat zo is) Vier dagen later was de pijn weg en kon ik beginnen met revalideren. Toen slikte al twee dagen geen enkel medicijn meer. Annet heeft vanaf die dag mij verder begeleid. Bij elke sessie werd duidelijk gemaakt, wat er aan de hand was, waarom bepaalde spieren juist nu op die plek opspeelden, wat zij daar aan kon doen en vooral wat ik daar aan moest doen m.b.v. oefeningen. Elke maand conctateer ik weer, dat er nog steeds sprake is van vooruitgang in mijn lopen, zitten, staan en liggen.
Mijn advies aan de lezer: ga naar Annet, bespreek met haar je situatie en misschien kan ze je wel net zo goed (op weg) helpen als ze dat met mij gedaan heeft.
Annet ...  heel veel dank en succes met alles wat je nog wilt doen in het leven.
Arend.

Wil Leemans - 2010-06-12
Altijd als ik ergens last van heb b.v. mijn rug of nek, dan ga ik gelijk naar Annet. Een tijdje geleden kon ik niet meer lopen en liggen. Gelukkig kon ik gelijk bij haar terecht. Na de behandeling was de pijn weg. Top hoor Annet jij kent je vak.

Irene - 2009-06-20                                                                                      

Annet is een liefdevolle persoonlijkheid bij wie je je meteen op je gemak voelt omdat je mag zijn wie je bent en mag voelen wat je voelt. Zij zal je op alle mogelijke manieren helpen om net zo in balans te komen als zijzelf is. Haar kunde in de diverse disciplines die zij biedt is meteen merkbaar en je gaat altijd weer een stukje verder opgeruimd naar huis.
Zij heeft bij mij aan de basis gestaan van mijn eigen grote "opruiming" van alle ellende die zich in de loop der jaren in mijn lichaam had opgehoopt. Haar vaardige handen hebben mij toen "los" gemaakt zodat de vele blokkades werden doorbroken en alle emoties konden gaan stromen. Tot op de dag van vandaag dank ik het universum dat ik haar heb mogen vinden zodat ik er niet langer meer alleen voor stond om mijn leven weer terug in het gareel te krijgen. Zij is werkelijk de "human care" die wij westerlingen in onze verhardende maatschappij net zo hard nodig hebben als elk ander levend wezen in de wereld. Haar behandelingen leveren het bewijs.
Lieve Annet, bedankt dat jij er bent! Irene.

Esther - donderdag 29 januari 2009
ik was al een tijdje op zoek,en daar vond ik Annet,ik heb klachten van spanningen,blokkades in de energie banen,en overgang.ben begonnen met reiki behandelingen.en na iedere behandeling voel ik mij heerlijk en ontspannen,,en iedere keer gaat het een beetje beter met mij,,Annet is een liefdevol persoon,je word warm ontvangen met een glimlach en een goed gesprekje.ze weet je altijd weer op te beuren.Annet is voor mij een zorgzame en goede therapeut.dank je wel Annet voor al het goede wat je mij geeft. Esther.

Jan Hanenberg - 2009-01-21
Ik kwam met rugklachten bij Annet met het eerste gesprek werd de bloeddruk opgenomen ze zei aan de hoge kant, mijn huisarts haalde zijn schouders op en zei een masseur die de bloeddruk meet?
ik ben inmiddels verhuist en bij een nieuwe huisarts mijn verhaal gedaan die heeft mij doorverwezen en nu heb ik de juiste medicatie en dat allemaal dankzij Annet.ik ben haar ook erg dankbaar voor de aandacht die ze mij heeft gegeven. Zij geeft om de mensen die bij haar komen en dat merk je dat
voel je.

Mieke Halter - 2008-11-25
Ik kwam met problemen met mijn haar bij annette. het probleem zat voornamelijk in mijn nieren, zij deden niet zo heel veel meer. na 4 keer een gerichte behandeling te hebben gehad, zijn de problemen verdwenen, zit ik lekkerder in mijn vel en gaat het met mijn haar ook weer stukken beter!

Anna Maria - maandag 18 augustus 2008
Annet Moolenaar werkt liefdevol en toegewijd. Ze biedt houvast en geeft je het o zo belangrijke gevoel dat je er niet langer alleen voor staat. Ze is deskundig en straalt bij haar behandelingen rust en kracht uit. Ze weet wat ze doet en tegelijkertijd blijft ze alert om te bezien of de behandelingen het gewenste resultaat hebben.
Haar behandelingen zijn een bijzondere combinatie van kennis en kunde, van aards en spiritueel werken, van deskundigheid en liefdevol zijn. Ze is voor mij een onmisbare ondersteuning in de soms beste zware uitdagen van het leven. 
Anna Maria.