NATUURGENEESKUNDE

Mijn blogbericht oktober 2020

Beste bezoekers van Praktijk Human Care,

Deze zomer van 2020 is wel heel wisselvallig. Ik hoop van harte dat u zelf gezond bent gebleven!!
Ik ben gelukkig zelf gezond, daar ben ik enorm dankbaar voor. Gelukkig kan ik mijn favoriete sport weer uitoefenen in het buitenzwembad. Dat is op zich al een zegen. U bent nog steeds van harte welkom in de praktijk. heeft u vragen over uw gezondheid en wilt u die op natuurlijke wijze laten behandelen, dan is Praktijk Human Care misschien een goede plek om eens te komen kijken. Ook kunt u terecht voor een trance healing (€15,00) of een reading (5,00). Deze prijzen zijn tot en met oktober 2020 van kracht.  

Harte groet, Annet.


Graag wijs ik u op een andere nieuwe website: Licht in je leven
Op deze website staan enkele meditaties en een oefening om je lichaam's energie door te sturen. "stroom je body" Dit is bedoeld om bewustwording te activeren. Het doorstromen kan letterlijk heel veel betekenen. Zo zetten we alle weefsels aan om geen obstructie te creëren. Samen met een gezonde levensstijl zit je lekkerder in je vel. Op lange termijn op vele terreinen heel heilzaam!

Veel succes en ik hoor graag wat het u brengt.